Partner relatie avonden

Het koppel dat ik op mezelf ben, danst met het koppel dat de ander is’
(Citaat van P. Verhaeghe in ‘Intimiteit’.)

3 avonden investeren, met je partner en andere stellen.
Stil staan.
Doorgronden
Ervaren.


Een avond over hechting, om stil te staan bij hoe jouw en jullie wijze van hechten van invloed is op je leven en je relatie.
Een avond over processen die bij trauma spelen, wat gaat over overweldigende ervaringen of gemis en ontkoppeld raken van lichamelijke signalen, om te doorgronden in welke patronen jij en jullie vast geraakt zijn.
Een avond over herstel, om te ervaren hoe je met deze inzichten en bewustwording weer verder kunt, alleen, in verbinding met jezelf én elkaar.

wanneer; oktober en november op een dinsdagavond.
Waar ; Groningen
Door wie; Roelof de Haan en Helen Catsburg
Wat; een avond met theorie, ontmoeting en ervaringswerk.
meer informatie; www.herstelderelaties.nl en www.helencatsburg.nl

Roelof de Haan,
Contextuele therapeut, werkt met een persoonlijke en directe aanpak en een gezonde dosis humor.Heeft een jarenlange ervaring als relatie-en gezinstherapeut in de GGZ en verslavingszorg.Heeft samen met zijn vrouw een eigen praktijk voor individuele- relatie- en gezinstherapie in Groningen.
Helen Catsburg
Werkt als lichaamsgericht GZ psycholoog, coach en verzorgt onderwijs en deskundigheidsbevordering. Werkt individueel, in groepen en met teams of in organisaties; vooral aan het doorgronden en greep krijgen op processen die voor iedereen en overal op de ondergrond bepalend zijn.  Specifieke aandacht voor trauma met grote T (PTSS) en kleine t, wanneer de verbinding met het lichaam verstoord is.  Copyright 2019; Webdesign en realisatie: Gertjan Janssen | Illustraties: ninamaakt | Fotografie: Bart-Jan Verhoef