Coaching voor ondernemers

Vanuit mijn kennis en ervaring, ook als psycholoog, coach ik (aankomend) managers en ondernemers om inzicht te krijgen in zichzelf en hun manier van werken. Door je daarvan bewust te zijn, kun je eventuele knelpunten herkennen, bijsturen, en je werkwijze en manier van contact maken zo optimaal mogelijk in te zetten. Ik ondersteun je in het contact houden met de kern van de zaak, je eigen zaak. Afhankelijk van waar je vraag over gaat, focussen we op bepaalde thema’s of werken we met specifieke werkwijzen.

De sessies zet ik in als leerervaring, dus we maken gebruik van de concrete ervaringen die op dat moment, ter plekke plaatsvinden. Ook door te analyseren, in te zoomen, samenhang te vinden en dit alles concreet en praktisch maken, zoeken we naar mogelijkheden voor de gewenste verandering.

Het combineren van meerdere methodes en perspectieven is een belangrijk bestanddeel van mijn coaching. Daarnaast krijg ik van klanten terug dat ik de ander goed en gedetailleerd kan spiegelen, toegankelijk blijf, en confronterend en scherp ben wanneer dat nodig is.

Inzicht gaat over veel meer dan denken alleen. Inzicht gaat over de verschillende lagen van denken, doen én ervaren.

Copyright 2019; Webdesign en realisatie: Gertjan Janssen | Illustraties: ninamaakt | Fotografie: Bart-Jan Verhoef