Cursus Planmatig werken deelneemster

Als ervarings-, lichaamsgericht therapeut ben ik soms in het werk met cliënten aan het zoeken naar kaders die in de cognitieve gedragstherapie meer worden gebruikt. Vanuit dit zoeken heb ik een boeiende workshop gevolgd bij Helen. De cursus `Planmatig werken vanuit CGT principes’ was voor mij een leuke, leerzame dag waarin ik op een prettige manier nieuwe input heb gekregen voor mijn eigen werk.

Ik heb Helen leren kennen tijdens een gezamenlijk gevolgde opleiding waardoor ik haar niet alleen als trainer maar ook in haar werk als therapeut heb kunnen meemaken. Helen is een therapeut/trainer met merkbaar veel ervaring in zowel de GGZ (ervaring en kennis van complexe problematiek)  als in het ervarings- en lichaamsgericht werken. Een prachtige, sterkte combinatie en Helen weet beide richtingen goed in te zetten in haar werk als trainer en therapeut.

Helen is een warme, betrokken therapeut die werkt met een doelgerichtheid, ze durft op de grens te werken en uit te dagen. In het proces heeft ze vaak een scherp zicht op wat er speelt en nodig is, ze durft de vinger op de zere plek te leggen. Werkend vanuit haar kennis en hart zoekt ze bij de cliënt steeds de verbinding tussen hoofd en lichaam, en daagt ze uit om hierin nieuwe ervaringen op te doen.

 

Clazina Mulder

Studentenpastor Hogeschool Viaa

  Wil jij jouw ervaringen met mij delen?

  Vul het onderstaande formulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Uw ervaring

  Copyright 2019; Webdesign en realisatie: Gertjan Janssen | Illustraties: ninamaakt | Fotografie: Bart-Jan Verhoef