Een cliënt, zelf hulpverlener

Ik ervaar Helen als een liefdevolle, intelligente, betrokken vrouw. Als therapeut kan ze putten uit ervaring binnen zowel de reguliere GGZ als de alternatieve hulpverlening. De zoektocht in haar persoonlijke werkwijze die ze hierin is aangegaan en aan blijft gaan, maakt haar een hele rijke therapeut. Haar kennis op het gebied van psychologie/ psychiatrie combineert ze met haar houding waarin ze naast mensen staat en hen echt wil zien. Ze heeft niet alleen aandacht voor het ‘hoofd’ , maar ook aandacht voor zingeving, voor het lijf, voor het systeem waarin iemand leeft. De hele mens.

Helen heeft overzicht in situaties en veel kennis die ze combineert met werken in de ervaring. Ik vind het fijn om in gesprek te zijn met Helen omdat ze spreekt vanuit het doorleven van eigen ervaringen.

In het contact kan ze direct en precies zijn. Vanuit haar overzicht en snelle kijk op een situatie komt ze gauw tot een kern. Vanuit haar persoonlijkheid staat haar kracht gauw op de voorgrond. Maar ze is tevens ook in contact met haar kwetsbaarheid en kan deze laten zien.

Helen is een therapeut die ik van harte aanbeveel!

Coachee/cliënt, vrouw, 32 jaar.

  Wil jij jouw ervaringen met mij delen?

  Vul het onderstaande formulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw E-mail (verplicht)

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Uw ervaring

  Copyright 2019; Webdesign en realisatie: Gertjan Janssen | Illustraties: ninamaakt | Fotografie: Bart-Jan Verhoef