Ondernemers

Ondernemen gaat over je eigen weg gaan, je potentieel ontplooien en vraagt om creativiteit. De eigenheid van een ondernemer of bedrijf gaat samen met zaken doen en verkopen. Als ondernemer is het essentieel om in contact te blijven met het hart van de zaak, en met je eigen hart. Bewustwording en reflectie houdt je hierin scherp.

Juist omdat de verbinding in een klein bedrijf intensiever is, kan een eigen of klein bedrijf patronen naar voren brengen die je vanuit je eigen geschiedenis (her)kent. Het is belangrijk om je daar bewust van te blijven, zodat je vrij bent om doordachte keuzes te maken in het hier en nu, in plaats van op basis van oude, automatische patronen.

Ik werk samen met Métier, een organisatieadviesbureau dat zich richt op familiebedrijven. Dit bureau kenmerkt zich door een authentieke en relationele manier van werken, en wil persoonlijk betrokken zijn bij de bedrijven. Die aanpak en houding, samen met de specifieke eigenschappen van kleine bedrijven, past bij mijn manier van werken.

Lees hier wat mijn aanbod inhoudt en hoe ik werk.

Copyright 2019; Webdesign en realisatie: Gertjan Janssen | Illustraties: ninamaakt | Fotografie: Bart-Jan Verhoef