Coaching

Wanneer er onvrede of onrust is, persoonlijk of professioneel kan het nuttig zijn ergens een plek te maken om daar bij stil te staan. Om je bewust te worden, én gewaar te worden, van hoe jij je verhoudt tot zaken in het leven, tot jezelf, de ander en grotere gehelen. Juist hardop en in aanwezigheid van een ander bij jezelf stil te staan, maakt dat nieuwe informatie ook echt dáár aankomt en binnenkomt. Je doet juist in zo’n contact een nieuwe ervaringen op, die helpen diepergaand te veranderen, meer greep te krijgen op jezelf of je beter te kunnen verhouden tot wat je tegenkomt.

Ik wil je spiegelen, met je onder-zoeken, en je een leerervaring en oefensituatie juist in het contact aanbieden. Soms krijg je antwoorden en aanwijzingen voor een concrete richting doordat je bijvoorbeeld herkent hoe oude leerervaringen en sjablonen je leven onbewust aan het vormgeven waren. En soms merk je dat klachten kunnen afnemen.
Maar niet altijd krijg je antwoorden of worden verlangens vervuld. Maar wel leer je om dan juist de vragen, verlangens en waar je het niet weet, toch als signaal te herkennen en richting te vinden hoe om te gaan met waar je tegen aan loopt.
Vaak vraagt dat ook om meer in contact met je gevoel en lijf komen, je anders tot je lichamelijke signalen te gaan verhouden. Dat leidt bijna altijd tot meer verbonden voelen met jezelf, en daarmee ook met anderen en je omgeving.

Copyright 2019; Webdesign en realisatie: Gertjan Janssen | Illustraties: ninamaakt | Fotografie: Bart-Jan Verhoef