Contact

Voor contact met mij kun je een bericht sturen via het berichtenformulier hieronder.
Ik reageer zo spoedig mogelijk. Over het algemeen ben ik de hele week, behalve de woensdagen in bedrijf.

OP DIT MOMENT HEB IK HELAAS EEN AANMELDINGS STOP VOOR THERAPIE.

Mocht je graag ervaringen willen lezen van mensen waarmee ik gewerkt heb, dan vind je die hier. Op de pagina Stof tot… plaats ik zaken die ik interessant, inspirerend of relevant vind en waar ik bij stil sta.

Ik werk op verschillende locaties:

Parklaan 1, Groningen
Deze locatie is vlak bij Hoofdstation Groningen. (3 minuten lopen)
Als je met de auto komt, moet je het laatste stuk van de Parklaan inrijden (bord met verboden in te rijden mag je voor dat stuk negeren) en kun je in afstemming met mij de auto op de parkeerplaats bij het pand neerzetten. Er is één parkeerplek gereserveerd onder de naam Métier/JWC. Je krijgt dan van mij een parkeerkaart om in de auto te leggen.

Canadalaan 10, Groningen, Expertisecentrum Trauma & Verlies
Dit adres is met openbaar vervoer bereikbaar. Voor de deur en in de wijk is er meestal voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Huidige situatie maart 2020
Op dit moment zijn het onrustige tijden voor ons allemaal. Onzekerheid, angst voor een dreigend virus. We hebben ons opnieuw te bezinnen en worden stil gezet. Of moeten heel hard aan het werk in de strijd om het virus in te dammen. We zijn allemaal hoe dan ook kwetsbaar, en tegelijk veerkrachtig op allerlei wijzen. Duidelijk word hoe waardevol en belangrijk verbondenheid met elkaar, zorg voor elkaar en betrokkenheid op elkaar is.
Ik werk zover het kan nu ook juist door, en wil waar ik kan, bijdragen vanuit mijn expertise. Ik werk nu over het algemeen via beeldbellen ivm de maatregelen rondom het coronavirus. Neem gerust contact op als je denkt dat ik wat kan betekenen.


Contact?

Vul het onderstaande contactformulier vrijblijvend in

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Uw bericht

Copyright 2019; Webdesign en realisatie: Gertjan Janssen | Illustraties: ninamaakt | Fotografie: Bart-Jan Verhoef